Hoogtecentrum Amsterdam is het expertisecentrum voor hoogtetraining. Hoogtecentrum Amsterdam is powered by AlbertWOT – optimaal voorbereid – het sportwetenschappelijk adviesbureau van bewegingswetenschapper en inspanningsfysioloog Albert Smit.

U kunt bij ons terecht voor:

Zie hier onze TARIEVEN.

Een informatief gesprek waarin de mogelijkheden worden besproken is gratis.

Voor het trainen in de hoogtekamer is een abonnement of rittenkaart van Fysiomed nodig, met een toeslag voor het gebruik van de hoogtekamer. Voor bestaande klanten van Fysiomed gelden gereduceerde tarieven. Er kan zelfstandig of onder begeleiding getraind worden. Een standaard trainingsprogramma (10x) is inbegrepen. Een persoonlijk trainingsprogramma kan tegen meerprijs gemaakt worden.

Hoogtecentrum Amsterdam kan uw gevoeligheid voor hoogte en het risico op hoogteziekte boven de 3000 m hoogte testen door middel van een inspanningstest. Deze test wordt verder ontwikkeld samen met de Vrije Universiteit Amsterdam.

Hoogtetrainingscursussen vinden plaats in samenwerking met BLM Altitude, bestaan uit 2 dagen cursus en richten zich op personal trainers, fysiotherapeuten en andere professionals die zich met hoogtetraining bezig houden.

beeld bij diensten en tarieven Hoogtecentrum Amsterdam